Membrasin kapsler er et kosttilskudd for slimhinner i øyne, munn og underliv.

  • Inneholder SBA24® Tindvedolje, noe som betyr at de består av både frø- og bærolje i en unik sammensetning.
  • Standardiseringen gjør at effekten er den samme fra batch til batch.
  • Effekt og sikkerhet har blitt bekreftet gjennom kliniske studier. Effekten merkes vanligvis i løpet av 2-5 uker.
  • Inneholder Omega-3, Omega-6, Omega-7 og Omega-9, samt vitamin A og E.
  • Både ingredienser og kapsler er plantebaserte og passer derfor også for veganere. 

SBA24® inneholder tindvedolje som trekkes ut fra både bær og frø. Vekten av fettsyrene er forskjellige, for der bærolje inneholder Omega-7 og Omega-9 inneholder frøolje Omega-3, Omega-6 og Omega-9. Det er altså ikke kun Omega-7 fra tindved som gir effekt, men alle de gode fettsyrene til sammen. Sammensetningen er standardisert, noe som betyr at effekten er den samme fra batch til batch, år etter år. 

SBA24®-oljesammensetningen er vitenskapelig bevist. SBA24®–formelen har blitt brukt i flere kliniske tester og studier. SBA24® tindvedolje-kapsler hjelper til med å styrke huden og slimhinnene. Den spesielle oljen hjelper til med å lindre symptomer på tørre slimhinner i øynene, munnen, mage- og tarmkanalen og slimhinnene i underlivet. Studier har vist at tindvedolje beskytter slimhinnene i mage og tarm (Kilde: Xing J. et al. 2002).

I tillegg til de verdifulle fettsyrene Omega-3, -6, -7 og 9 inneholder tindvedolje for eksempel A-vitamin fra betakaroten, samt vitamin E. A-vitamin hjelper til med å opprettholde slimhinnenes og hudens normale funksjon.

Membrasin kapsler er egnet for kvinner og menn i alle aldre som sliter med tørre slimhinner i øyne, munn og underliv, samt tørr og aldrende hud. Skallet på kapslene er av vegetabilsk opprinnelse. Kapslene er enkle å bruke og å ta med seg på reiser. Kjøpes i helsekostbutikker.