A.Vogel serien består av effektive naturmidler og legemidler laget av nyhøstede planter. Merkets solhatt er verdens mest solgte. Alfred Vogel er en pioner innen naturmedisin og alle produktene er 100 % naturlige med høy kvalitet i alle ledd.  Les mer om A.Vogel her.

 

     Alpros mål er å utvikle smakfulle, gode og næringsrike mat- og drikkevarer for den beste velvære for alle, og med den største respekt for kloden vår. I vårt sortiment finnes plantebaserte drikker, alternativer til yoghurt, kvarg, fløter smat desserter basert på næringsrike ingredienser som soya, ris, havre, mandel og kokos. Les mer om Alpro her.
              Asan har vært på det norske markedet siden 80-  tallet og  er i dag markedsleder på intimhygiene i Norge. Asan har produkter for både kvinner og menn i alle aldre, og har en svært høy merkevarekjennskap. 

 

atkins    Atkins produktene både smaker nydelig og inneholder viktige næringsstoffer takket være en vitenskapelig utformet sammensetning av velsmakende og næringsrike ingredienser. Produktene passer ideelt til deg som ønsker å kutte ned på sukker og raske karbohydrater og ha et fokus på en sunn livsstil, samt for deg som ønsker å gå ned i vekt. Flere av Atkins-barene har mye proteiner og passer derfor perfekt i sammenheng med trening, som et godt mellommåltid på farten, eller som et   unnere alternativ til lørdagskosen  Les mer om Atkins her.

 

biopharma    Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat. Biopharma gjør det lett å være litt sunnere og har produkter for hele familien.  Les mer om Biopharma her.

  

carmex    Carmex leppepomade lindrer, kjøler og fukter tørre og sprukne lepper. Leppepomaden beskytter mot vær og vind! For 15. år på rad har Amerikanske farmasøyter kåret Carmex til det mest anbefalte merket innen leppepomade.
Les mer om Carmex her.

 

catzy logo    Catzy har i dag bygget seg opp til å bli en sterk norsk merkevare. I snart 30 år har Catzy sørget for gode kvalitetsprodukter til jenter i alle aldergrupper, enten de ønsker glans, volum eller hold og bruker hårspray, mousse eller tørrsjampo. 

  

COCOSA    Cocosa er økologiske kokosoljer som passer perfekt til steking, baking, smoothies eller i kaffen. Det er den optimale matoljen på grunn av sitt høye innhold av mellomlange fettsyrer, som tåler lys og varme uten å bli ødelagt.  Les mer om Cocosa her.

  

dalblads     Dalblads Nutritionals er blant Nordens ledendemerkevarer innen sportsernæring. Produktene passer like godt for hverdagslige mosjonister som for eliten. Den største produktgruppen er utviklet for å bidra til optimal restitusjon etter trening. Les mer om Dalblads her.

  

 

EfamolEfamol har vært den største leverandøren av fettsyrer i 25 år. En rekke studier ligger bak hvert produkt i porteføljen. Dette bidrar til å gi noen av markedets desidert beste, mest effektive og kvalitetssikrede fettsyretilskudd. 
Les mer om Efamol her.

 

   

Friggs er et merkevare med fokus på helse og kvalitet. Produktene er laget av helt naturlige ingredienser uten kunstige tilsetningsstoffer, og tilbyr velsmakende barer og maiskaker til et sunt og godt mellommåltid. Les mer om Friggs her.

 

  Merkevaren Helios har Norges bredeste utvalg av økologisk og biodynamisk dyrket mat og drikke. Helios tar vare på den gode smaken og viser omsorg for naturen og oss mennesker. Les mer om Helios her.  
Hydracolor   Hydracolor er den originale kremstick som gir næring, beskytter og gir en lett farge til leppene. Produktet har også solfaktor 25, er helt uten parabener og hypoallergisk. Les mer om Hydracolor her.

 

kolokremKolokrem er en permanent farge for øyenbryn. Med Kolokrem øyenbrynsfarge kan du lett skape et naturlig og vakkert resultat, helt selv! Produktet er lett å påføre, resultatet er naturlig og fargen sitter i flere uker.
Les mer om Kolokrem her.

MentholatumMentholatum sine produkter inneholder 100 % naturlige, rene oljer fra bl.a. mentol, eukalyptus og kamfer. Den unike sammensetningen gir hud og slim-hinner den meste effektive og skånsomme behandlingen som mulig.
Les mer om Mentholatum her.

miwanaMiwana er helt naturlig førstehjelp for tett nese! Saltvannsoppløsningen rengjør og fukter nesen skånsomt, og kan forebygge forkjølelse, allergi og tørre slimhinner. Produktet kan benyttes av både barn og voksne, samt gravide.
Les mer om Miwana her.

myggaMyggA beskytter effektivt mot både Norsk og tropisk mygg. MyggA roll-on og spray beskytter mot myggstikk, På Stikket som lindrer kløe og svie fra insektstikk, og FlåttA beskytter effektivt mot flåttbitt.
Les mer om MyggA her.

naturdietNaturdiet er en serie med sunne, gode og praktiske lavkaloriprodukter. De inneholder alle vitaminer og mineraler du trenger, men kun 150-220 kcal. Dette gjør det enkelt å kontrollere kaloriinntaket i hverdagen.
Les mer om Naturdiet her.

natures sunshineNature's Sunshine er forskjellige kryddere og urter i kapselform. Produktet startet som et amerikansk familieforetak i Utah i 1972, og utviklet seg til en av verdens ledende urte- og helsekostprodusenter som har stort fokus på kvalitet og service.
Les mer om Nature's Sunshine her.

 

OmbarOmbar er en sjokolade som er laget ved hjelp av rå og økologisk kakao fra Ecuador. Rå kakao brukes ikke bare på grunn av sin rike smak, men også fordi den har et mye høyere nivå med antioksidanter enn det vanlig brent kakao har.
Les mer om Ombar her.

organic foodbarOrganic Foodbar er organiske barer som er laget i ett solcelledrevet anlegg og alle produktene er GMP - Organisk, Glutenfri og Kosher - sertifisert. Ingrediensene er best i sin kategori og kommer fra hele verden og er nye og friske.
Les mer om Oganic Foodbar her.

Philips aventPhilips Avent utvikler produkter etter omfattende forskning og kliniske tester, og henter inspirasjon fra naturen. Produktene hjelper deg ved amming, mating med tåteflaske og er tilpasset etter barnets behov når de vokser.
Les om Philips AVENT her.

 

pulsinPulsin er naturlige proteinbarer, proteinpulver og annen snacks som smaker og gjør godt. De inneholder naturlige og organiske produkter og har et høyt proteininnhold. De passer til alt fra profesjonelle idrettsutøvere til småsultne barn.
Les mer om Pulsin her.

rene henderRene Hender er desinfiserende produkter for hendene. Produktene inneholder hele to mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser: Aloe Vera og glyserin. Dette gjør at hendene ikke bare blir frie for bakterier, men også myke og etterfuktet.
Les mer om Rene Hender her.

rfsuRFSU er markedsleder på kondomer, og har i tillegg produkter som blant annet graviditetstester og glidemidler. RFSU er en ideell virksomhet, hvor overskuddet bidrar til å finansiere holdningskampanjer knyttet til sikker sex.
Les mer om RFSU her.

sanoSano Bomullsprodukter er perfekt for den daglige skjønnhetspleie og hygiene. Produktene er laget av 100 % ren bomull, og er ikke klorbleket. Produktporteføljen inkluderer bomullspinner, pads, make-up pads og original bomull.
Les mer om Sano her.

 

 steviosaSteviosa er naturens eget søtningsmiddel. Steviosa inneholder ikke energi, påvirker ikke blodsukkeret og er ikke skadelig for tennene. Stevia gir oss muligheten til å beholde den gode og søte smaken i kostholdet uten de ulempene vanlig sukker har.
Les mer om Steviosa her.

supernatureSupernature er rene og helt naturlige råvarer. Supermat kommer i forskjellige former, fra tørkede og ferske frukter, frø, rå sjokolade til skånsomt tørkede pulver. Likt for all supermat fra Supernature er at vi bruker de beste råvarene.
Les mer om Supernature her.

somaSoma forsyner helsekostbutikker, terapeuter og treningssentre med kosttilskudd. Råvarene er kun de beste på markedet og det er nøye kontrollert at råvarene ikke er utsatt for unødige prosesser som forringer kvaliteten på noen måte.
Les mer om Soma her.   

  

udos choiceUdo's Choice er ferskpresset og økologisk omega 3, 6 og 9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien.
Les mer om Udo's Choice her.

 

 

   

   Urtekram har Skandinavias bredeste sortiment av økologiske matvarer og hygieneprodukter. Siden starten i 1972 har Urtekram bidratt til å gjøre Danmark – og hele Skandinavia – grønnere og mer bevisst. Urtekram har alltid kjempet for en bærekraftig verden og utviklet produkter i tråd med de økologiske verdiene, med omsorg for naturen og oss mennesker, samtidig som den gode smaken står i fokus. Produktene produseres i den lille byen Mariager på Nordjylland i Danmark. Les mer om Urtekram her.