Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Cocosa boller
Dessert
60 min
Antall porsjoner:
Ingredienser
Instruksjoner
250 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
200 g mørk 70% sjokolade
2 egg
60 g Cocosa Sukker
1 ss Cocosa Kokossirup
3 ss sterk kaffe
100 g puffet ris
Smelt Cocosa Extra Virgin kokosolje og sjokolade over vannbad. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg, Cocosa kokosblomstsukker og Cocosa kokossirup.
Rør inn kaffe og blandingen av den smeltede kokosoljen og sjokoladen.
Ha i puffet ris og bland forsiktig.
Lag boller og sett dem på et bakepapirkledd fat med skje.
Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet til servering.
Ingredienser
250 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
200 g mørk 70% sjokolade
2 egg
60 g Cocosa Sukker
1 ss Cocosa Kokossirup
3 ss sterk kaffe
100 g puffet ris
Instruksjoner
Smelt Cocosa Extra Virgin kokosolje og sjokolade over vannbad. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg, Cocosa kokosblomstsukker og Cocosa kokossirup.
Rør inn kaffe og blandingen av den smeltede kokosoljen og sjokoladen.
Ha i puffet ris og bland forsiktig.
Lag boller og sett dem på et bakepapirkledd fat med skje.
Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet til servering.
Lignende oppskrifter
Cocosa Mandelsnacks
Brune kokospinner
Melis
Julens ostekake
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier