Våre merkevarer
Våre merkevarer
Bærekraft
Bærekraft
Om Midsona
Om Midsona
Visjon og misjon
Historie
Cookies og GDPR
Kontakt
Kontakt Midsona
Karriere
Melis
Baking
15 min
Antall porsjoner:
Melis glasur som er perfekt for de kunstneriske! Får en mer karamellaktig smak og en bedre smaksopplevelse av pepperkakene enn hvit melis glasur.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Cocosa Kokossukker
Noen ss vann.
Litt økologisk sitronsaft (valgfritt)
3 dråper stevia vanilje eller karamell (valgfritt)
Ta 2 dl kokossukker i en blender og kjør til melis.
Begynn med 1,5 dl melis og noen ss vann før du rører deg frem til en god konsistens.
Ingredienser
2 dl Cocosa Kokossukker
Noen ss vann.
Litt økologisk sitronsaft (valgfritt)
3 dråper stevia vanilje eller karamell (valgfritt)
Instruksjoner
Ta 2 dl kokossukker i en blender og kjør til melis.
Begynn med 1,5 dl melis og noen ss vann før du rører deg frem til en god konsistens.
Lignende oppskrifter
Brune kokospinner
Julens ostekake
Cocosa Mandelsnacks
Bulletproof julegløgg
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent