Brune kokospinner

Snacks
45 min
Antall porsjoner:
Hva med å gi de brune pinnene en liten oppgradering i år og lage de med ett hint av søt kokossmak. Disse er en stor favoritt hos oss i år!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

150 g smør (for melkefri anbefaler vi melkefri Melange)
150 g Cocosa Kokotsukker
2 økologisk eggeplommer
2 ts ceylon kanel
ts vaniljesukker
1 ts natron
200 g spelt
100 g Cocosa Kokosmel
6 ss Cocosa Sukker
ca. 100 g mandler
1 eggehvite

Instruksjoner

Pisk smør og sukker godt sammen
Tilsett egg, de tørre ingrediensene og halvparten av melet.
Kna inn resten av melet for hånd og del deigen i 6 pølser.
Trykk hver pølse ned på ett bakepapir ca. 3 mm tykk.
Smør de godt inn med eggehvite og strø kokosblomstsukker og hakkede mandler over.
Stek på 175 grader ca. 20 min.
Du kan steke begge brett samtidig om du bytter plass etter halve steketiden!
Avkjøl min. 2 t på rist.
Oppbevar på tett glasskrukke eller kakeboks.

Lignende oppskrifter