Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Melis
Baking
15 min
Antall porsjoner:
Melis glasur som er perfekt for de kunstneriske! Får en mer karamellaktig smak og en bedre smaksopplevelse av pepperkakene enn hvit melis glasur.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Cocosa Kokossukker
Noen ss vann.
Litt økologisk sitronsaft (valgfritt)
3 dråper stevia vanilje eller karamell (valgfritt)
Ta 2 dl kokossukker i en blender og kjør til melis.
Begynn med 1,5 dl melis og noen ss vann før du rører deg frem til en god konsistens.
Ingredienser
2 dl Cocosa Kokossukker
Noen ss vann.
Litt økologisk sitronsaft (valgfritt)
3 dråper stevia vanilje eller karamell (valgfritt)
Instruksjoner
Ta 2 dl kokossukker i en blender og kjør til melis.
Begynn med 1,5 dl melis og noen ss vann før du rører deg frem til en god konsistens.
Lignende oppskrifter
Cocosa Mandelsnacks
Brune kokospinner
Julens ostekake
Bulletproof julegløgg
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier