Membrasin® kapsler er et klinisk dokumentert kosttilskudd med en unik ekstrakt av tindvedolje, SBA24, som inneholder flere ulike fettsyrer i tillegg til vitamin A i form av karotenoider. Vitamin A bidrar til å opprettholde slimhinnenes normale funksjon. Sammensetningen er vitenskapelig bevist, og SBA24-oljen har blitt brukt i flere kliniske studier. Du finner Membrasin i helsekostbutikker.

Tindved
Tindvedoljens helseeffekter er velkjente gjennom tradisjonell kinesisk medisin. Effektene er bevist gjennom forskningen som ble gjort ved Universitetet i Åbo gjennom 40 år. All den vestlige kliniske forskningen på tindvedolje er gjort med Omega7-tindvedolje produsert av Membrasins leverandør, Aromtech.

Det mest verdifulle stoffet i tindved er tindvedolje, som inneholer høykvalitets fettsyrer i form av glyserider, inkludert alfa-linolensyre (omega-3), linolsyre (omega-6), oljesyre (omega-9) og sjeldne omega-7-fettsyrer som palmitolsyre og vaksinesyre.


SBA24®

SBA24® inneholder tindvedolje som trekkes ut fra både bær og frø. Vekten av fettsyrene er forskjellige, for der bærolje inneholder Omega-7 og Omega-9 inneholder frøolje Omega-3, Omega-6 og Omega-9. Det er altså ikke kun Omega-7 fra tindved som gir effekt, men alle de gode fettsyrene til sammen. Sammensetningen er standardisert, noe som betyr at effekten er den samme fra batch til batch, år etter år. 

SBA24®-oljesammensetningen er vitenskapelig bevist. SBA24®–formelen har blitt brukt i flere kliniske tester og studier. SBA24® tindvedolje-kapsler hjelper til med å styrke huden og slimhinnene. Den spesielle oljen hjelper til med å lindre symptomer på tørre slimhinner i øynene, munnen, mage- og tarmkanalen og slimhinnene i underlivet. Studier har vist at tindvedolje beskytter slimhinnene i mage og tarm (Kilde: Xing J. et al. 2002).