Deilig sjokoladekake som du kan nyte hver eneste dag med god samvittighet!
Her byr jeg på en skikkelig digg hverdagsnytelse!!
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
4ss Cocosa Kokosmel
5ss økologisk kakao
4 dl flaskegresskar
3ss Cocosa Kokosolje
2 ss økologisk agave
4 ss Cocosa Kokossukker
1 klype salt
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 20g øko mørk sjokolade
Pisk egg og sukker før du tilsetter det tørre og gresskarpurè.
Gresskarpurè pleier jeg å lage ved å kjøre gresskar i en god foodprosessor. Vil du ha det enda mer mos kan du kjøre det i stavmikser etterpå! Da garanterer jeg en fin mos.
Legg deigen i en smurt ca. 15x20 form og legg sjokoladebiter over.
Stek på 200grader ca. 20- 25min
Denne kaken kan du fint fryse og smaker best når den er varm fra ovn eller iskald fra fryseren.
Ingredienser
4ss Cocosa Kokosmel
5ss økologisk kakao
4 dl flaskegresskar
3ss Cocosa Kokosolje
2 ss økologisk agave
4 ss Cocosa Kokossukker
1 klype salt
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 20g øko mørk sjokolade
Instruksjoner
Pisk egg og sukker før du tilsetter det tørre og gresskarpurè.
Gresskarpurè pleier jeg å lage ved å kjøre gresskar i en god foodprosessor. Vil du ha det enda mer mos kan du kjøre det i stavmikser etterpå! Da garanterer jeg en fin mos.
Legg deigen i en smurt ca. 15x20 form og legg sjokoladebiter over.
Stek på 200grader ca. 20- 25min
Denne kaken kan du fint fryse og smaker best når den er varm fra ovn eller iskald fra fryseren.