Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Pannestekt granola
Snacks
15 min
Antall porsjoner:
Kjapp granola som er garantert sprø og ekstremt god på alt fra yoghurt til dessert og sjokoladepudding. Oppskriften gir ca. 5 dl.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2,5 dl øko havregryn
1 dl øko kokosflak
1/2 dl øko gresskarkjerner
1 ss Cocosa Extra Virgin Kokosolje
1 ss Cocosa Kokosblomstsukker
1 neve øko Tranebær (kan sløyfes eller erstattes med rosiner eller gojibær)
Varm en tørr panne på litt over medium varme.
Legg oljen i pannen og resten av ingrediensene bortsett fra Tranebær og rør godt sammen.
Rør litt rundt på granolaen hvert minutt til den er gyllen.
Rør inn tranebær og hell granolaen over på ett bakepapir for nedkjøling.
Oppbevar i krukke.
Ingredienser
2,5 dl øko havregryn
1 dl øko kokosflak
1/2 dl øko gresskarkjerner
1 ss Cocosa Extra Virgin Kokosolje
1 ss Cocosa Kokosblomstsukker
1 neve øko Tranebær (kan sløyfes eller erstattes med rosiner eller gojibær)
Instruksjoner
Varm en tørr panne på litt over medium varme.
Legg oljen i pannen og resten av ingrediensene bortsett fra Tranebær og rør godt sammen.
Rør litt rundt på granolaen hvert minutt til den er gyllen.
Rør inn tranebær og hell granolaen over på ett bakepapir for nedkjøling.
Oppbevar i krukke.
Lignende oppskrifter
Appelsin- og kokoskake
Arme riddere
Vanilje- og kokoskuler
Farsdagsmuffins
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier