Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Myke cookies
Baking
30 min
Antall porsjoner:
Vil du ha noen skikkelig myke og smakfulle cookies til en deilig kopp kaffe? Disse er så utrolig god at en stk nesten blir for lite.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
75g smør eller rapskokos (romtemperert)
50g Cocosa Sukker
3-4 økologiske dadler
1 økologiske egg (romtemperert)
1 klype salt
40g Cocosa Mel
1 ss gresk yoghurt eller kesam
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 10 økologiske mandler (hakket)
Miks romtemperert smør, sukker og dadler i ca. 2min.
Tilsett egget og miks det inn.
Tilsett resten og bland godt!
Bruk en ts og legg cookies utover en stekeplate. Gjerne trykk de litt flat.
175grader ca. 10min
Ingredienser
75g smør eller rapskokos (romtemperert)
50g Cocosa Sukker
3-4 økologiske dadler
1 økologiske egg (romtemperert)
1 klype salt
40g Cocosa Mel
1 ss gresk yoghurt eller kesam
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 10 økologiske mandler (hakket)
Instruksjoner
Miks romtemperert smør, sukker og dadler i ca. 2min.
Tilsett egget og miks det inn.
Tilsett resten og bland godt!
Bruk en ts og legg cookies utover en stekeplate. Gjerne trykk de litt flat.
175grader ca. 10min
Lignende oppskrifter
Appelsin- og kokoskake
Arme riddere
Vanilje- og kokoskuler
Farsdagsmuffins
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier