Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Melis
Baking
15 min
Antall porsjoner:
Melis glasur som er perfekt for de kunstneriske! Får en mer karamellaktig smak og en bedre smaksopplevelse av pepperkakene enn hvit melis glasur.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl Cocosa Kokossukker
Noen ss vann.
Litt økologisk sitronsaft (valgfritt)
3 dråper stevia vanilje eller karamell (valgfritt)
Ta 2 dl kokossukker i en blender og kjør til melis.
Begynn med 1,5 dl melis og noen ss vann før du rører deg frem til en god konsistens.
Ingredienser
2 dl Cocosa Kokossukker
Noen ss vann.
Litt økologisk sitronsaft (valgfritt)
3 dråper stevia vanilje eller karamell (valgfritt)
Instruksjoner
Ta 2 dl kokossukker i en blender og kjør til melis.
Begynn med 1,5 dl melis og noen ss vann før du rører deg frem til en god konsistens.
Lignende oppskrifter
Appelsin- og kokoskake
Arme riddere
Vanilje- og kokoskuler
Farsdagsmuffins
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier