Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Matpakkerundstykker
Frokost & Mellommåltid
60 min
Antall porsjoner:
Disse holder seg godt i matpakken og er full av god smak!
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
250g helios speltmel
250g helios spelt sammalt
50g rugflak
50g havregryn
50g knustelinfrø
1 ts urtesalt
1 ts basilikum
25g solsikkefrø (eller andre frø)
25g gjær
4 ss Cocosa Pure Kokosolje
Ca. 3 dl lunkent vann
Kna deigen godt sammen og hev ca. 60min.
Bak ut 16 boller og etterhev 1-2t.
Stek på 175grader ca. 30-40min.
Ingredienser
250g helios speltmel
250g helios spelt sammalt
50g rugflak
50g havregryn
50g knustelinfrø
1 ts urtesalt
1 ts basilikum
25g solsikkefrø (eller andre frø)
25g gjær
4 ss Cocosa Pure Kokosolje
Ca. 3 dl lunkent vann
Instruksjoner
Kna deigen godt sammen og hev ca. 60min.
Bak ut 16 boller og etterhev 1-2t.
Stek på 175grader ca. 30-40min.
Lignende oppskrifter
Appelsin- og kokoskake
Arme riddere
Vanilje- og kokoskuler
Farsdagsmuffins
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier