Søte kokoslapper med hint av kokossmak. Saftig og god! Smaker nydelig etter en stund i kjøleskapet og er derfor perfekt i matboksen eller som mellommåltid i farten.
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
1/2 økologisk most banan
3 store økologiske egg
Ca. 20 g Cocosa Kokosmel (Du kan bruke mer, men de henger best sammen med ca. 20 g)
3-4 ss bokvetemel (om du ikke trenger å lage de glutenfri kan du bruke spelt)
3 ss Cocosa Kokossukker
1 ts økologisk bakepulver
1 dl økologisk havremelk eller mandelmelk
1/4 ts økologisk gurkemeie
Hvil minst 10 min før du steker de på middels varme!
Smaker best kalde!
Ingredienser
1/2 økologisk most banan
3 store økologiske egg
Ca. 20 g Cocosa Kokosmel (Du kan bruke mer, men de henger best sammen med ca. 20 g)
3-4 ss bokvetemel (om du ikke trenger å lage de glutenfri kan du bruke spelt)
3 ss Cocosa Kokossukker
1 ts økologisk bakepulver
1 dl økologisk havremelk eller mandelmelk
1/4 ts økologisk gurkemeie
Instruksjoner
Hvil minst 10 min før du steker de på middels varme!