Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Kokos- og sjokoladecookies
Snacks
45 min
Antall porsjoner: 15
Søte cookies med kokosmel som gjør seg godt ved kaffekoppen, en sunn snacks ved trening eller til dessert!
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
75 g melkefri Melange
5 ss Cocosa Kokossukker
3 ss cashewsmør ( kan erstattes med annet nøttesmør)
50 g økologisk 70% sjokolade
1 ss Cocosa Kokosolje
2 øko egg
40-50 g Cocosa Kokosmel
2 ts vaniljesukker
Miks smør, sukker og nøttesmør sammen.
Tilsett ett og ett egg mens du mikser på lav hastighet.
Når de er mikset godt inn tilsetter du sjokolade som er smeltet med kokosolje.
Tilsett deretter det tørre litt og litt.
Når røren kjenner myk og fin ut legger du en toppet ts med røre pr. Kjeks utover to stekeplater. Husk å ha litt mellomrom mellom.
Klapp de litt ned og stek på 200 grader i 10-12 min
Avkjøl godt og oppbevar i kjøleskap!
Ingredienser
75 g melkefri Melange
5 ss Cocosa Kokossukker
3 ss cashewsmør ( kan erstattes med annet nøttesmør)
50 g økologisk 70% sjokolade
1 ss Cocosa Kokosolje
2 øko egg
40-50 g Cocosa Kokosmel
2 ts vaniljesukker
Instruksjoner
Miks smør, sukker og nøttesmør sammen.
Tilsett ett og ett egg mens du mikser på lav hastighet.
Når de er mikset godt inn tilsetter du sjokolade som er smeltet med kokosolje.
Tilsett deretter det tørre litt og litt.
Når røren kjenner myk og fin ut legger du en toppet ts med røre pr. Kjeks utover to stekeplater. Husk å ha litt mellomrom mellom.
Klapp de litt ned og stek på 200 grader i 10-12 min
Avkjøl godt og oppbevar i kjøleskap!
Lignende oppskrifter
Appelsin- og kokoskake
Arme riddere
Vanilje- og kokoskuler
Farsdagsmuffins
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier