Om Midsona
Våre merker
Om oss
Vår historie
Karriere
Investorer
Rapporter
Ledelse
Økonomiske nøkkeltall
Aksjeinformasjon
Bærekraft
Om bærekraft
Våre mål
Kontakt
Kontakt oss
Media
Pressemeldinger
Cookies & GDPR
Brune kokospinner
Snacks
45 min
Antall porsjoner:
Hva med å gi de brune pinnene en liten oppgradering i år og lage de med ett hint av søt kokossmak. Disse er en stor favoritt hos oss i år!
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
150 g smør (for melkefri anbefaler vi melkefri Melange)
150 g Cocosa Kokotsukker
2 økologisk eggeplommer
2 ts ceylon kanel
ts vaniljesukker
1 ts natron
200 g spelt
100 g Cocosa Kokosmel
6 ss Cocosa Sukker
ca. 100 g mandler
1 eggehvite
Pisk smør og sukker godt sammen
Tilsett egg, de tørre ingrediensene og halvparten av melet.
Kna inn resten av melet for hånd og del deigen i 6 pølser.
Trykk hver pølse ned på ett bakepapir ca. 3 mm tykk.
Smør de godt inn med eggehvite og strø kokosblomstsukker og hakkede mandler over.
Stek på 175 grader ca. 20 min.
Du kan steke begge brett samtidig om du bytter plass etter halve steketiden!
Avkjøl min. 2 t på rist.
Oppbevar på tett glasskrukke eller kakeboks.
Ingredienser
150 g smør (for melkefri anbefaler vi melkefri Melange)
150 g Cocosa Kokotsukker
2 økologisk eggeplommer
2 ts ceylon kanel
ts vaniljesukker
1 ts natron
200 g spelt
100 g Cocosa Kokosmel
6 ss Cocosa Sukker
ca. 100 g mandler
1 eggehvite
Instruksjoner
Pisk smør og sukker godt sammen
Tilsett egg, de tørre ingrediensene og halvparten av melet.
Kna inn resten av melet for hånd og del deigen i 6 pølser.
Trykk hver pølse ned på ett bakepapir ca. 3 mm tykk.
Smør de godt inn med eggehvite og strø kokosblomstsukker og hakkede mandler over.
Stek på 175 grader ca. 20 min.
Du kan steke begge brett samtidig om du bytter plass etter halve steketiden!
Avkjøl min. 2 t på rist.
Oppbevar på tett glasskrukke eller kakeboks.
Lignende oppskrifter
Appelsin- og kokoskake
Arme riddere
Vanilje- og kokoskuler
Farsdagsmuffins
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier