Verdens beste topping! Fungerer også som en hurtiggranola til smoothiebollen om du er tom for det! Kan absolutt brytes opp i større biter og brukes som snacks ved kveldskosen. Oppskriften gir ett lite glass.
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
1 dl øko bokhvete
1 ss Cocosa Extra Virgin Kokosolje
1-2 ss Cocosa Kokossukker
1 klp salt
Stek bokhvete i en tørr panne på medium varme. Når de begynner å få litt farge heller du i kokosolje og rører rundt.
Stek de ett par minutter til og tilsett kokossukker.
Med en gang kokossukkeret er smeltet og rørt godt inn i bokhveten heller du massen over på bakepapir, strør over litt salt og lar det tørke.
Knekke opp massen med hendene eller kniv og nyt det på neste smoothiebowl, yoghurt, fruktsalat eller annet digg!
Oppbevares på glasskrukke romtemp.
Ingredienser
1 dl øko bokhvete
1 ss Cocosa Extra Virgin Kokosolje
1-2 ss Cocosa Kokossukker
1 klp salt
Instruksjoner
Stek bokhvete i en tørr panne på medium varme. Når de begynner å få litt farge heller du i kokosolje og rører rundt.
Stek de ett par minutter til og tilsett kokossukker.
Med en gang kokossukkeret er smeltet og rørt godt inn i bokhveten heller du massen over på bakepapir, strør over litt salt og lar det tørke.
Knekke opp massen med hendene eller kniv og nyt det på neste smoothiebowl, yoghurt, fruktsalat eller annet digg!