Appelsin- og kokoskake

Dessert
60 min
Antall porsjoner:
Superenkel og vanvittig god kake med en frisk smak av appelsin og kokos! Passer like godt i selskap som på en vanlig hverdag!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

100 g økologisk smør
4 ss Cocosa Kokosolje
3 økologiske egg
175 g fin spelt
1,5 ts bakepulver
100 g Cocosa Kokosmel
150 g Cocosa Kokossukker
Revet skall av 1 appelsin
1 dl appelsinsaft eller appelsinjuice

Glasur

1 dl Cocosa Kokossukker + litt vann
skall fra 1 appelsin
1 neve kokosflak

Instruksjoner

Pisk smør og sukker godt.
Tilsett egg og det tørre litt etter litt.
Tilsett appelsinskall og saft.
Klapp deigen godt ut i en smurt 23 cm springform.
Stek på 175 grader ca. 25 min.
Avkjøl og dynk kaken i appelsinsaft eller melk ( ca. 5 ss)

Glasur

Kjør 1 dl kokossukker i en blender til støv og bland med litt vann for å lage en tynn melis.
Hell melis og revet appelsinskall på kaken før servering!
Topp gjerne med litt ristet kokosflak!

Lignende oppskrifter