MyggA

MyggA er en effektiv serie med insektsmidler som virker mot mygg. Virkestoffet i MyggA er DEET. DEET virker gjennom ved å påvirke myggens luktesans og er det vanligste stoffet i dagens insektsmidler. MyggA finnes i flere varianter med ulike pakningsløsninger, blant annet som roll-on og spray. De ulike produktene har forskjellige aldersgrenser, ettersom de inneholder forskjellig mengde av DEET. Slik finner alle et produkt som passer til seg! Les mer om våre ulike produkter nedenfor.

Hvilket produkt passer?

Fellesbilde ny.png

Hvilket MyggA-produkt du velger er et spørsmål om smak og behag. Våre ulike myggmidler har forskjellige forpakningsløsninger som for eksempel roll-on og spray.

Aldersgrensen varierer på produktene fordi de inneholder ulik mengde DEET, som er det aktive virkestoffet i MyggA. Alt for at du skal finne det produktet som passer deg best!

Beskyttelse mot flått

Flåtta m bakgrunn.png

Flått finnes i store deler av Norge. TBE og Borrelia er de vanligste flåttbårne sykdommene. Det er mulig å vaksinere seg mot TBE, men ikke Borrelia.

Derfor er det viktig å tenke på å beskytte seg mot flått når du er ute i skog og mark!

MyggA på feriereisen

Fellesbilde ny.png

Glem ikke å ta med MyggA når du skal reise til utlandet og tropiske og subtropiske områder. Da kan du beskytte deg mot myggbårne sykdommer med et effektivt og trygt myggmiddel.

Se våre beste tips om hvordan du unngår mygg på reisen!

Spørsmål og svar

myggbett.jpg

Hvorfor blir noen mer bitt av mygg enn andre, og hvordan beskytter man barn mot mygg? Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Om MyggA

Mygga_produktbild.PNG

MyggA er en av Norges mest kjøpte myggmiddel. Her kan du lese mer om selskapet bak MyggA og FlåttA.

VÅRE PRODUKTER