Jobb-i-Midsona-nettside.jpg

Jobb i Midsona Norge AS

Midsona Norge AS er et selskap i stadig utvikling, og med sterke vekstambisjoner. Vi er derfor helt avhengig av en organisasjon bestående av dyktige og drevne medarbeidere.

Midsona Norge AS er opptatt av å ha et høyt faglig nivå på våre ansatte, og er alltid på utkikk etter engasjerte og motiverte medarbeider som er opptatt av helse og sunnhet i hverdagen.

Vi ser på oss selv som et ”Human Capital”-selskap, der det viktigste vi kan tilby våre kunder og samarbeidspartnere er våre ansattes ekspertise på det norske markedet. Midsona Norge AS har en unik og sterk bedriftskultur som er skapt gjennom fire generasjoner. Vi har fire kjerneverdier som kjennetegner vår virksomhet: care, trust, pride og drive. Disse kjerneverdiene er viktige for oss når vi ser etter nye ansatte. Du bør være initiativrik, selvgående og motivert for å gjøre det lettere for alle mennesker selv å bidra til et sunnere liv i hverdagen.

Midsona AS både utvikler og produserer egne merkevarer, samt distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere. Det gir våre medarbeidere både muligheten til stillinger som innebærer produktutvikling, samt stillinger med kontaktflate mot et internasjonalt miljø. 

I Midsona kan vi tilby våre ansatte:

 

  •     En godt forankret bedriftskultur.
  •     Et sosialt arbeidsmiljø.
  •     Et sterkt fagmiljø.
  •     Konkurransedyktige betingelser.   
  •     Gode muligheter for karriereutvikling.

 

Åpne søknader innen salg, markedsføring og administrasjon kan sendes til: post@midsona.no

 


Ledige stillinger:

Økonomisjef