Om MyggA

MyggA og FlåttA er en effektiv serie insektsmidler som er effektive mygg, flått, knott og andre stikkende insekter. Det aktive virkestoffet i MyggA er DEET. DEET virker ved å påvirke myggens evne til å lukte og er det vanligste stoffet i dagens insektsmidler.

MyggA finnes i flere varianter med ulike emballasjeløsninger som for eksempel roll-on og spray. De ulike produktene har ulike aldersgrenser ettersom de inneholder forskjellig mengde med DEET. Slik hjelper vi deg med å finne det produktet som passer deg best!

Historie

MyggA, Flåtta og MyggA På Stikket produseres av av Omega Pharma i Tyskland, en av verdens ledene selskaper innenfor legemidler. Siden oppkjøpet av Jaico R.D.P. i 2017 produserer de også avskrekkende midler mot mygg og andre insekter. 

Test og dokumentasjon 

Selskapet er aktivt over hele verden og deres patenterte Jaico Myggmelk, som i Norge heter MyggA Roll-On, finnes i dag i mange land på alle kontinenter. Produktet har også vunnet et stort antall priser. Jaico ble grunnlagt i 1987 og har siden jobbet tett med Tropical Medicine Antwerp (ITMA) og Swiss Tropical and Public Institute (SwissTPH) om forskning og utvikling av insektsmidler. Produktene gjennomgår tester i laboratorier så vel som i feltforsøk. 

Bredt produktsortiment

OmegaPharma har en omfattende dokumentasjon for sine produkter og har til hensikt å registrere et bredt spekter av produkter i henhold til det nye europeiske biociddirektivet. OmegaPharma og Midsona (inkludert forgjengere) har hatt et nært og tillitsfullt samarbeid over lang tid, noe som har bygget opp omfattende erfaring og kunnskap om MyggA-produktene og deres effekter.

Produksjon

Mygga_fabrik.jpg

OmegaPharmas fabrikk i Herrenberg.

Viktig informasjon

Bruk biocider på en trygg måte. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

VÅRE PRODUKTER